Vrijdag 22 september om 20.00 uur Catfish & Cotton

'When Patterns Are Broken, New Worlds Emerge'

'When Patterns Are Broken, New Worlds Emerge' is een krachtig statement dat op veel situaties van toepassing is, ook op het ontstaan van nieuwe muziekgenres. In dit optreden neemt Luc Borms ons, samen met zijn broer Marc, mee op reis door Afro-Amerikaanse muziek. Op de tonen van piano, gitaar en harmonica beschrijven ze de geschiedenis van de zwarte Amerikanen in work songs, spirituals, hymnen, ragtime, gospel, jazz, folk, blues en rock. Hun muziek verkent de cultuur van het zuiden van de Verenigde Staten door de eeuwen heen. De Afro-Amerikaanse muziek van de zwarte slaven ligt aan de basis van vrijwel alle muziekgenres die we kennen. Dit optreden is gebaseerd op het gloednieuwe boek van Luc met dezelfde titel. ( www.lucborms.com www.catfish-and-cotton.com

Inkom: 10 euro

Zaterdag 23 september om 20.00 uur 'Donald Funk'

Doland Funk (we make Funk Great Again) is ontstaan uit een jeugdige passie voor funk. De band combineert seventies funk met jazz en fusion invloeden. Daarbij worden heel aparte versies van bekende songs, een verassende combinatie!

(WE GAAN ROND MET DE HOED)

Zondag 24 september om 16.00 uur 'Kathleen Vandenhoudt'

Herberg Koning Ezel maken het podium vrij voor onze Bleubird 'Kathleen Vandenhoudt'. Eén keer in de maand zal ze samen met een 'Mystery Guest' ons komen verblijden. Wie Kathleen Vandenhoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes zijn met alleen maar schoon volk op het podium. Een streling voor het oor en het hart. Wie zal Kathleen meebrengen uit haar muziekhoed!

Inkom: 10 euro  Beperkt publiek: 30

Maandag 25 september om 20.00 uur Eric Doyen solo (annuleert door ziekte)

(we gaan rond met de hoed)

 

 

Login Form