Zondag 1 oktober om 16.00 uur 'Hop Simone'

Hop Simone is een band die mensen in beweging brengt, zowel fysiek als emotioneel. Naast een dansbaar repertoire brengt, zowel fysiek als emotioneel. Naast een dansbaar repertoire, brengt de band ook een luisterprogramma. De nummers variëren van standards over popsongs tot muziek van de laatste jaren, dit alles verpakt in een jazz-jasje.

inkom: 12 euro   Beperkt publiek: 25

Vrijdag 6 oktober om 20.00 uur Koen Dewulf

Koen Dewulf komt langs en brengt niet alleen een karrenvracht aan liedjes mee, maar evenzo wat verhalen en ....topgitarist Sven Bauwens.

Inkom: 10 euro

Zondag 8 oktober om 16.00 uur Little Kim Trio

Country, folk, roots, Americana....noemt het misschien "Flandricana" Nederlandse songs geschreven en/of geïnterpreteerd door Guido Belcanto, Bruno Deneckere en Lieven Tavernier..."Moederland" is de titel van Little Kim, "country" geboesseerd uit Vlaamse klei. Little Kim -Living/ gevoel/ intiem concert in Herberg Koning Ezel!

Bruno Deneckere: zang en gitaar / Bart Vervaeck: pedaalsteel en gitaar

Inkom: 12 euro

Zaterdag 14 oktober om 20.00 uur 'Donkys Blues' 

The B&D Brothers Bluesband 

"Local Legends" zijn de leden van deze band zeker wel. Marc & Luc Borms en Eric & Dirk Doyen hebben samen meer dan 150 jaar muzikale ervaring in diverse bands. Ze speelden in ongeveer iedere bar in Vlaanderen en maakten de meeste podia onveilig met hun bluesmuziek. Wie heeft er niet gehoord van Catfish & Cotton, Professor Deaf & His Eardrums, De Helaasheid, De KBC Band, Lea Gilmore Band, Café Del Mundo, The Roadrunners Bluesband of Double Deal, om er maar een paar te noemen. Voor dit optreden bundelen ze hun muzikale ervaring om jullie een onvergetelijke "good old fashion jam" te bezorgen. You better be there!

Inkom: 10 euro

Zondag 15 oktober om 16.00 uur 'Goei Marsjandies'

Goei Marsjandies gaat deze keer op reis in de Nederlandstalige kleinkunst-liedjes, tussen de mooie en bijna vergeten parels brengen ze jullie mee in een totaalprogramma met een waaier van muzikale en tekstuele pareltjes.

Inkom: 10 euro 

Vrijdag 20 oktober om 20.00 uur 'Sister on Sofa'

'Sisters On Sofa' is een gezamenlijk project er ooit zou komen voor deze 4 muzikanten/ zangeressen uit het Aalsterse misschien niet echt een evidentie, maar toch een logisch gevolg van hun reeds jarenlange verbondenheid. In was het dan zover: SOS (Sister On Sofa) pakte uit met een gevarieerd programma met goed in ieders oor liggende Nederlands-, Frans- en Engelstalige.

Inkom: 10 euro

Vrijdag 27 oktober om 20.00 uur 'Jazz-up'

"We love jazz vocals"

Luister naar de jazzy stem van Ellen. Ze heeft een boontje voor klassiekers van Cole Porter, baant zich vlotjes een weg door het oeuvre van Gershwin en draait haar hand niet om voor Ellington of Jobim. Relax en tegelijk doorleefd, zacht en krachtig: 'On the Sunny Side of the Street, "There'll be never another you", "Old Devil Moon"....

Karel Van Marcke op piano, Mattias Biesbrouck op bas, Wim Van der Elst op sax en Ellen Van den Berghe / zang

Inkom:10  euro

Zondag 29 oktober om 16.00 uur Jim Cain

Jim Cain, alias van Michiel Vaernewyck, is een singer-songwriter uit het Gentse. Eindeloos gefascineerd door helden als Bob Dylan, Bruce Springsteen, Van Morrison, Joni Mitchell en Jackson Browne brengt hij nummers over wat een mens bezighoudt: illusies en onthulling, twijfel en hoop, verleden en toekomst....gelukkig gespaard met een gezonde portie.

Gewapend met een warme stem en een karaktervolle six-string, brengt hij een muziekstijl die balanceert tussen sixties folk, blues, country en dat tikje rock. Geïnspireerd door zijn helden, maar heel wat eigen verhalen vertellen.

Inkom: 10 euro

 

Login Form