Vrijdag 3 november om 20.00 uur 'eClectic Ox'

'eClectic Ox is een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten. Van de gekende meezingers tot de zoet ballades afgekruid met opzwepende jigs & reels....alles komt aan bod. Laat je meevoeren op een trip doorheen het rijke Ierse verleden en heden.

Inkom: 10 euro

Zondag 5 november om 16.00 uur 'Lena'

Lena als 'Singer Songwriter' 

Momenteel barst het in België van het (piep)jonge muzikale talent. Sommige andere nemen langer de tijd om in de openbaarheid te treden zoals de achtenvijftigjarige folkzangeres Lena Wauters uit Opwijk. Lena debuut 'Here and Beyond' opgenomen in de Latemse Kluis van kunstenaar Herman De Bode in het pittoreske kunstendorp Sint-Martens-Latem, geproduceerd door HT Roberts. Lena werkte aan een tweede cd, de opnames zijn klaar en het resultaat is verassend onder de leiding van HT Roberts. De cd werd voorgesteld in Herberg Koning Ezel met muzikanten Dirk Fryns en Dennis Koornstra.

Inkom: 10 euro

Zaterdag 11 november om 20.00 uur 'Franse Avond' met KARO

Chanteuse met scherpe tong, en humor

Karo is een echte Française die met haar stem timbre en gevoel de harten van het publiek verovert. Tijdens haar concert betrekt ze het publiek interactief. Met een scherpe tong en heel wat humor brengt ze haar eigen nummers in het Frans en soms in het Nederlands.

Karo bespeelt de kleuren van haar leven. Ze spreekt je toe en fleurt je avond op! 

'Soirée Francaise'

Inkom: 12 euro

Zondag 12 november om 16.00 uur 'Bluebird's Sunday & Mystery Guest'

Wie Kathleen Vandenhoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes gaan zijn met alleen maar schoon volk op het podium. Een streling voor het oor en hat hart!

 

Inkom: 10 euro

Login Form