Vrijdag 4 november om 20.00 uur An-Sofie Noppe

Met haar eerste full cd "We blijven Hier' heeft An Sofie Noppe haar stappen gezet in het muzieklandschap. Concerten in  clubs en cc's alsook passages in o.a. Dranouter festival, Gentse feesten, Boterhammen in de Stad(Brussel) ...zijn daar een mooi voorbeeld van. An-Sofie is niet blijven stil zitten en heeft tussendoor veel nieuwe songs geschreven met als resultaat een gloednieuwe EP! Deze werd net als de full CD geproduced door Wouter Berlaen. Hiervoor keert ze terug naar haar roots in Poperinge. De nieuwe songteksten zijn nog eerlijker dat ze tot nu waren en zullen in het sappige West-Vlaams gezongen worden. Haar tweede EP "Peist A Mi" (vrij vertaald "Denk aan Mij") . Het dialect van Watou zit de zangeres als gegoten en doet vermoeden dat dit haar echte moedertaal is, de taal waarin ze denkt en droomt en vanaf nu dus ook schrijft.. Want wie schrijft, die blijft.

Inkom: 10 euro - beperkt publiek 25

Zondag 6 november om 16.00 uur 'Kathleen Vandenhoudt'

 

Vrijdag 25 november om 20.00 uur 'Tine Vandenbussche'

Les Histoires Bizarres

Een cabareteske, vrolijke voorstelling met Franse chansons uit de jaren 60 en 70 gekruid met leuke anekdotes en weetjes. Een Nederlandstalige interpretatie van een aantal nummers zorgt voor onverwachte wendingen. De kenmerkende spontaniteit en guitigheid van Tine maakt haar 2 de solo voorstelling gevarieerd en boeiend in haar eigen stijl, ondeugend en hartverwarmend en met enkel een accordeon en haar stem beroert deze ras - artieste haar publiek van begin tot eind.

Inkom 10 euro - beperkt publiek 25 

Zondag 27 november om 16.00 uur 'Wigbert' (solo)

Wigbert al meer dan 30 jaar op de planken met een solo - tour. Wij Twee. Dat is meteen ook de titel van zijn zesde soloplaat. Wigbert, die met zijn eigen stijl het midden houdt tussen pure pop en blues. Eén man met zijn favoriete gitaren zingt en vertelt dan over zijn muziek, de verhalen achter de songs, zijn indrukken en passies in een, dialoog met het publiek. Bijna iedereen kent natuurlijk zijn Ebbenhout Blues, zijn eerste grote hit. Maar ook Een Echte Man, Huilen naar de maan en Kan Niet zijn sterkte nummers.

inkom: 12 euro - beperkt publiek 30

 

 

 

Login Form