Zondag 3 maart om 16.00uur Bart Buls Solo

Bart Buls komt solo de pannen van het dak spelen in Herberg Koning Ezel, het beste van singer- songwriters en ook eigen nummers zullen de revue passeren...op een bedje van een doorleefde stem, bijgestaan door akoestische klanken van zijn Gibson gitaren .... laat je mee nemen op een avontuurlijke auditieve reis langs luister en ambiance muziek ... maar altijd doodspekt met bekend en minder bekend werk van Bart's grote voorbeelden! www.bartbuls.be 

Bart Buls ligt samen met Jan Leyers, PP Michiels en Bart Peeters aan de basis Soulsister werkte samen of toerde met, of begeleide Medford Slim, Calvin Owens, Raymond, Roland, Johny Copeland, Jean Bosco Safari, Jo Lemaire, Luke Walter Jr., Guy Swinnen, Ben Crabbé, Jan De Bruijn,......

Inkom: 10 euro

8 maart om 20.00uur Donkey Blues

Zondag 10 maart om 16.00 uur 'NinaLynn' (Nl)

 

'Hummingbird' is het voortreffelijke debuut van de Nederlandse singer- songwriter NinaLynn. Doorgaans is on- Nederlands goed een term die wij mijden, maar de countryfolk op het samen met Janos Koolen geproduceerde 'Hummingbird' is op alle fronten van een klasse die je zelfs in de Verenigde Staten niet al te vaak tegenkomt. De nieuwe plaat was voorgesteld op 31 maart 2023 'A Tast Of The Wild'. Muziek van Ninalynn is altijd de rode draad in mijn leven. Het help me om met verdrietige of lastige situaties om te gaan, maar het maakt me ook heel blij, inspireert me, ontroert me. Ontspant me.  

www.ninalynn.nl 

Inkom: 12 euro

Vrijdag 15 maart om 20.00 uur Hans Mortelmans

De muziek van Georges Brassens is er voor jong (16+) en oud: ze is speels en serieus tegelijk, eerder ongemanierd dan braaf, meer tegendraads dan meegaand. Hans laat u in zijn programma 'Op vlinderjacht' kennismaken met vele lagen in de teksten en de muziek van Brassens. Hans: "De muziek van Brassens is minstens zo mooi, geslaagd en muzikaal als zijn teksten. 'Kampvuurdeunen' volgens sommige, 'jazz' roepen anderen. Ik denk dat ze allebei de bal misslaan; Brassens heeft zijn eigen muzikale universum geschapen.

Inkom: 12 euro

Zondag 17 maart om 16.00 uur 'Goei Marsjandies'

'Goei Marsjandies' dat ze goeie muzikanten zijn is een feit en ze horen als één van de huismuzikanten van Herberg Koning Ezel. Op Saint-Patrick Day gaan ze op reis door de muzikale verhalen uit Ierland, Ierse en Keltische lieden door Pedro Drieghe (gitaar en percussie), Walter Minnaert (gitaar en zang) en Katrien Devos (viool)

Inkom: 10 euro

Vrijdag 22 maart om 20.00 uur Dirk Blanchart solo

Dirk Blanchart, grootmeester van de Belpop, komt naar Herberg Koning-Ezel. Een monument van onze muziekgeschiedenis...Een carrière van meer dan 40 jaar in enkele zinnen samenvatten is onbegonnen werk. Enkele sleutelbegrippen:één van de Belpop founding fathers met Luna Twist ('African Time', 'Look Out',...) 10 soloalbums en 40+ singles en (radio)hits zoals 'Fool Yourself Forever', 'No Regrets', 'Cockpit', het grandioze 'Building An Empire', 'L'amour ca va', 'Ik Zou Wel Eens Weten' en vele vele anderen. Dat hij ook live niet voor 1 gat te vangen is, bleek uit de her-timmerde one-man-band versies op zijn livealbum 'Stripped' uit 2017. Verwacht u aan een rondleiding doorheen zijn rijk gevuld repertoire met naast alle hits ook zelden live gespeelde parels en heel veel sappige anekdotes. 

Inkom: 12 euro

 

Zondag 24 maart om 16.00 uur Kathleen Vandenhoudt

Herberg Koning Ezel maken terug het podium vrij voor onze 'Bleubird' Kathleen Vandenhoudt. Eén keer in de maand zal ze samen met een 'Mystery Guest' ons komen verblijden. Wie Kathleen Vandenhoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes zijn met allen volk op het podium. Een streling voor het oor en hat hart. Wie zal Kathleen meebrengen uit haar muziekhoed? 

Inkom: 10 euro

 

Login Form