Vrijdag 3 maart om 20.00 uur 'The Many Moons'

Life begins at 50, klinkt het wel eens, vooral uit de mond van wie die bewuste kaap net heeft gerond en zich vol goede moed voorneemt die vermaledijde midlifecrisis onder de duim te houden. The Many Moons doen er op hun eigen manier voordeel mee. Uit zijn door Het Leven gelooide ziel rukt Jan Goossens - een kwart eeuw na The Candy Men - 20 muzikale covers die hem én gitarist Stijn Van Dyck vertolkt in eigenzinnige versies. Goossens, een volbloed singer songwriter, bleef ook na het behalen van de Rock Rally finale in 1990, gepassioneerd werken aan eigen nummers. Samen met Serge Feys (TC Matic, Arno,...) en Luc Van de Poel(The kids) bracht hij met The Candy Men 4 cd's uit. Later bracht hij met The Many Moons 3 cd's uit en momenteel staat hij samen met Styn Van Dyck op het 'podium' voor een reeks intieme concerten.

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Zondag 5 maart om 16.00 uur H.T. Roberts 

Slow Fire

De voorbije jaren is eenvoud het oredewoord id de platen van HT Roberts.

Twee platen met enkel twee stemmen en gitaren, met Bruno Deneckere, Old Light en Stalemate Days.

Twee platen met Sara De Smedt en Nils De Caster. The Open Hum Of Things en Under The Weather.

En dan nu dus Slow Fire

Opgenomen op tweed dagen, in studio Trad. met alweer Nils en Sara.

1O songs zonder franje, up close and personal.

vrije bijdrage is welkom- beperkt publiek

Vrijdag 10 maart 20.00 uur Mermaid Moonshine 

Mermaid Moonshine is een project van Marc Borms en An Staels, waarbij zij eigen werk brengen, aangevuld met songs van grote helden: MS John Hurt, John Prine, Eric Bibb, Townes Van Zandt, Willie Nelson, Bonnie Raitt, Sierra Ferell en vele andere. De muziek die ze brengen  is een mix van blues, americana en singer- songwriter songs en het geheel ademt de sfeer van het diepe zuiden van Amerika, waar ze graag vertoeven

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Zaterdag 11maart om 20.00 uur  Philip Masure en McGalligan(uitgesteld)

Philip Masure één van de meest gezochte gitaristen van de Keltische muziekscéne en brengt deze keer McGalligan mee. Aongus McGalligan is een telg uit een muzikale familie uit Zuidwest-Ierland. Met een moeder op de fiddle en een vader op uillean pipes en fluit, kreeg hij de Ierse traditionele muziek als het ware met de paplepel ingevorkt. Aanvankelijk startte de jonge McGalligan zijn muzikaal avontuur op whistle en bodhran. Op achtjarige leeftijd emigreerde hij keerde nog regelmatig terug naar zijn vaderland om uillean pipes te studeren bij grootmeesters zoals Mick Dunne en Blacky O'Connell. Ook begon te touren met groepen als Tobermore en Whither Shins!

Inkom: 10 euro - beperkt publiek:25

Zondag 12 maart om 16.00 uur 'KATY TOO'

Katy Too is singer-songwriter Leen De Haes uit Kalmhout, afkomstig uit Heist-op-den-berg (BE). Ze groeide op met haar ouders 'lp - verzameling uit de sixties en seventies zoals The Beatles, Bruce Springsteen, The Mamas and the Papas, ABBA, Dolly Parton,....Dat hoor je ook in haar songs die behendig laveren tussen poprock, folk, country & singer - song. Zo werd ze vergeleken met straffe madammen uit deze genres: Emmylou Harris, Catoline King, Suzanne Vega, en Michelle Shocked,...

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Vrijdag 17 maart om 20.00 uur 'Goei Marsjandies' (volzet)

Zondag 19 maart om 16.00 uur Isaac Muller & Jiroh Matulessy(uitgesteld)

Op houten dwarsfluiten en gitaar brengen Isaac Muller en Jiroh hun muziek. Sterke invloeden uit de Ierse en Bretonse traditie zijn te horen, maar ook eigen werk, steeds met veel ruimte voor improvisatie.

vrije bijdrage - beperkt publiek 25

Zondag 26 maart om 16.00 uur Kathleen Vandenhoudt 

Login Form