Zondag 13 maart om 11.00 uur Denis Nowé 'puntdichter'

 

Denis Nowé, een Vlaamse primitief, groots op de kleine ruimte, goochelt met woordspellingen en dubbele bodems en verstaat de kunst om iemand op het verkeerde been te zetten als geen ander.

Zijn pointes zijn grappig en onvoorspelbaar. Bovendien is hij begenadigd performer.

Zonder decor noch attributenleest hij op een gortdroge manier zijn puntdichten (epigrammen) voor!

(Inkom: 10 euro exl.hapjes)

 

Vrijdag 18 maart om 20.00 uur 'Malahide'

 

 

In het Ierse weekend in het kader van St-Patrick Day speelt folkgroep Malahide met een repertoire van Ierse en Schotse traditionele muziek op traditionele instrumenten, viool (fiddle), accordeon, banjo, bouzouki, mandoline, gitaar en bodhran.

Deze muziek is ontstaan vanuit een eeuwenlange traditie van samen musiceren en was vroeger vooral bedoeld om in de pubs dansbare muziek te brengen (Ceili).

Malahide brengt de Ierse pub-muziek jigs&reels, hornpipes, polka's, doorweven met songs van bekende meezingers en ballades over afscheid en liefde tot Evergreens !

Inkom: 10 euro

Zondag 27 maart om 16.00 uur 'Eric Devries' (nl)

Eric Devries is een van Nederlands meest vooraanstaande Americana singer-songwriter, het nieuwe solo- album 'Song & Dance Man'.

Een intiem en folky vierde album in een welhaast Bleugrass Setting, waarmee Devries met verdieping een volledig verhaal vertelt.

Hij is wars van commercie en houdt zich ver van gimmicks. In een tijd waarin alles lijkt te draaien om het streamen van single tracks, brengt Devries juist een volledig nieuw album.

(welkom vrije bijdrage)

 

Login Form