Zondag 2 juni om 16.00 uur Rolando & Charly Verbinnen

David Ronaldo en Charly Verbinnen voor een avondje onvervalste voodoomuziek. Gewapend met enkel gitaar, gezegend met een rauwe stem; doorleefde stem en ondersteund door zijn groovy muzikale broeder die in de loop der jaren zijn sporen heeft verdiend in de Belgische en Nederlandse rock- en bluesscene, brengt David Rolando een mix van bluesy rootsrock  en Americana. 

Inkom: 12 euro

15 jaar lang speelden saxofonist John Snauwaert en gitarist Filip Verneert elke woensdag in De Geus in Gent. Sindsdien werkten Verneert en Snauwaert aan hun eigen repertoire, traden ze op in verschillende landen en speelden ze samen met heel wat internationale artiesten.

Inkom: 10 euro

Vrijdag 21 juni om 20.00 uur "1/6 of a Gill"

"1/6 of a Gill" is een band die de roots van de Amerikaanse muziek verkent, met een mix. van folk, blues en country. Eigenzinnige vertolkingen van traditionals, maar ook covers van iconen als Tom Waits en Bob Dylan komen aan bod. Met hun akoestische instrumenten en passie voor het verhaal achter de song, weten de muzikanten het publiek te boeien en te ontmoeten. "1/6 of a Gill" is een band voor liefhebbers van pure en eerlijke muziek, met een vleugje humor.

Koen 'Skip' Van Accoleyen: gitaar en zang

Katrien De Lombaert: viool en zang

Jan Naveau: harmonica, accordeon & toetsen

inkom: 10 euro

Zondag 9 juni om 11.00 uur 'Next of Kin'

Vrijdag 14 juni om 20.00 uur 'Donkey Blues'

Zondag 16 juni om 16.00 uur 'Wigbert'

 

Zondag 23 juni om 16.00 uur 'Kathleen Vandenhoudt'

 

 

Zondag 30 juni om 16.00 uur 'Ina Rose'

Login Form