Vrijdag 3 juni om 20.00 uur Mermaid Moonshine

 

Zondag 5 juni om 11.00 uur aperitief - concert door "Coun Trio"

Rudy Van Den Nest, Katrien De Lombaert en Franky Cooreman samen op een podium en de country is nooit ver!

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 30

 

 

 

 

Zondag 5 juni om 16.00 uur Jan De Bruijn en Kathleen Vandenhoudt

 

' Kathleen Vandenhoudt heb een neus om haar Roots en Blues verruimen met Jan de Bruijn die zich al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen andere verschillende kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekend zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op het toneel. Dit duo zal zeker 'blues-klanken' toveren op het podium. 

Kathleen Vandenhoudt - gitaar en zang / Jan De Bruijn - gitaar en zang / Pascale Michiels - 

Inkom 10 euro - beperkt publiek 25

Vrijdag 10 juni om 20.00 uur 'Dartiesten'

Pedro en Chris, 2 gitaren, 2 stemmen... ze spelen al vele jaren samen en brengen akoestische covers van nummers die ze zelf graag horen Neil Young, Stealers Wheel, John Prine, Raymond v/h Groenenwoud, The Beatles, Simon & Garfunkel, Franse chanson...Kom en geniet van rustige gitaarmuziek!

vrije bijdrage welkom - beperkt publiek 25

 

Zondag 12 juni om 16.00 uur Peter Arnout

Peter Arnout is een singer-songwriter en beeldend kunstenaar gevestigd in Lievegem, België. De grote man met een nog grotere ziel en passie voor zijn vak.

vrije bijdrage - beperkt publiek 25

Vrijdag 17 juni om 20.00 uur 'Paul Bond' (Nl)

Paul Bond verovert met 'Sunset Blues' het hart van de muziekliefhebber. Alweer bijna 10 jaar geleden is Paul Bond gestart  met Dandelion, maar inmiddels heeft de geboren Volendammer naast zijn bijdragen bij broer Frank in AlascA ook werk gedaan als sessiemuzikant bij onder meer Yorick van Norden. De echte insiders weten wat Paul kan. Iets wat hij bij Dandelion heeft laten horen en eveneens al in twee solo optredens bij Alternatieve FM. Logisch dat Paul nu zelf muziek uit gaat brengen. Het begin is er net zijn laatst verschenen single 'Sunset Blues'. Met het nummer zijn gedachten aan Don  McClean, Paul Simon, John Mayer en andere grootheden. Top nummer!!!! Geweldig gitaar werk en fantastisch gezongen!

vrije bijdrage welkom - beperkt publiek 30

Zaterdag 18 juni  'Grote goesting naar de Westhoek'

Vzw Meaningfool organiseert een dagreis (25 pers) vanuit Herberg Koning-Ezel naar de Westhoek. We kunnen jullie verwachten.....een ontbijt op de bus - Keltische wijngod Spiritus langs de wijnvelden - een warme maaltijd in DeRareVos in Loker - met gids, gedichten, Ierse verhalen en muzikant Peter Derudder  naar 'Graf William Redmond' in Loker - naar Wijtschate '16th Irish Division Kemmel'  - Veurne vrij bezoek - Steenkerke voor een "Stutte" in 'De Kunstemaecker'.

Vertrekt aan Herberg Koning-Ezel om 7.30 uur stipt en terug rond 22.00 uur

Inschrijven op info@meaningfool.org  p.p. 110 euro overschrijven op rekening BE51363166958662 met vermelding uw naam + aantal en vermelding 'De grote goesting naar de Westhoek'

(meer info volgt)

Heb je interesse? zet het zeker al in je agenda!

Zondag 19 juni om 16.00 uur 'Augustijn Vermandere' 

Brengt zanger liedjesschrijver Augustijn Vermandere volledig solo je in hogere sferen in de tuin van Herberg Koning - Ezel.  Het kon niet anders of de muziek werd er bij Augustijn Vermandere met de paplepel ingegoten. Na drie Engelstalige cd's onder de naam Willemsson, schreef Augustijn deze keer twaalf liedjes in het West-Vlaams. Zijn beroemde achternaam laat hij wel weg, hoewel hij zijn afkomst als zoon van de West-Vlaamse bard Willem allerminst ontkent of verbergt. De liedjes van Augustijn zijn meestal bespiegelingen, dus met de 'ogen toe'. Maar het duidt ook op wakker liggen van iets en kritisch blijven: geen ogen toedoen. Eerlijk, persoonlijk en authentiek. Het zijn begrippen die een rode draad blijken doorheen de soms ingetogen, soms opzwepende, maar steeds toegankelijk muziek van de zanger - muzikant! 

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Zondag 26 juni om 16.00 uur "Au bord de la scene"

'Au bord de La scène' neemt je mee op een muzikale reis doorheen de rijke geschiedenis van het Franse chanson. Eén ding hebben de bekende (maar soms ook verrassende) nummers gemeen: ze nestelen zich in je oorschelpen en wekken de neiging op om spontaan mee te zingen of te neuriën. Lieven, Rudy, Katrien en Steven hebben hun muzikale sporen reeds jarenlang verdiend in verschillende bands en projecten. Een doorgedreven doch smakelijk dieet van baguettes, fromage et vin volstond dan ook om volledig in de juiste sfeer te komen.

Inkom: 10 euro - beperkt publiek 30

 

Login Form