7 januari om 16.00 uur 'Goei Marsjandies' speelt 'Winterprikkeling'

Goei Marsjandies speelt 'Winterprikkeling' een muzikale Reis door de winter met Franse, Russische, Nederlandstalige teksten en melodieën!

Inkom: 10 euro 

12 januari om 20.00 uur Feest van de Ezel met 'Rudy van den Nest en Lieven D'Hondt'

"Koning Ezel" verwijst naar "Feest van de Ezel" of "Feast of the Ass" waar de draak gestoken wordt met diegene die de maatschappij leiden. Koning Ezel is een Herberg, humor is de rode draad waar volkse tradities herleven. Olijk schuwen we de wereld niet. Het ludieke in de mens halen we naar boven. Muziek door Rudy en Lieven, meezingers die warmte zal stralen!

gratis inkom

ZONDAG 14 JANUARI OM 16.00 uur P.J.M. Bond (Nl)

 

19 januari om 20.00 uur Norbert Detaeye en Bruno Van Acoleyen

Jazz-concert, Norbert speelt piano en verzorgt de zang. Hij was pianist bij New-Orleans jazzband en kreeg in 1980 titel ereburger van deze stad. Norbert kreeg verscheidene prijzen voor de jazzmuziek. Bruno, trompettist, trad verscheidene malen op in New Orleans waar hij ereburger werd in 2005. Hij maakte debuut als New-Orleans jazztrompettist bij vier toonaangevende Jazzbands in België. Een niet te missen jazz-optredens met de twee klasse/top/ jazz/ muzikanten!

Inkom: 15 euro

21 januari om 16.00 uur Leen

Ervaar de magie van een swingende piano en de rijke, warme klanken van een jazzy stem in een intieme avond vol klassiekers.

Inkom: 10 euro

26 januari om 20.00 uur Bald & Beautiful FT.V. Daniëls

Philip Saelens (bezieler van Koning Ezel te Lede) wilde aan de vooravond van Kerst 2022 aan bijzondere en betekenisvolle avond samenstellen. Zo voegde hij Vanessa Daniëls samen met Kimberly Claeys (zang) en Stan Vangheluwe (piano/zang). Het werd een magische avond. Vanessa is dichter en performer. Op haar geheel eigen, innemende wijze laat zij haar verzen op u los. Kimberly & Stan omarmen Vanessa's woorden met beklijvende en zorgvuldig uitgekozen songs. Voedsel voor de ziel!

Inkom: 12 euro

28 januari Kathleen Vandenhoudt

Herberg Koning Ezel maken terug het podium vrij voor onze 'Bluebird' Kathleen Vandenhoudt. Eén keer in de maand zal ze samen met een 'Mystery Guest' ons komen verblijden. Wie Kathleen Vandenhoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes zijn met alleen schoon volk op het podium. Een streling voor het oor en hat hart. Wie zal Katleen meebrengen, een 'Winterprikkeling'?

Inkom: 10 euro

Login Form