Zondag 4 februari om 16.00 uur 'The Lasses'(Nl)

 Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden vol humor en muzikaliteit gebracht. De Ierse, Schotse en Amerikaanse folk- traditie heeft duidelijk zijn stempel gezet op hun liedkeuze en op het eigen werk van 'The Lasses'. Speciaal voor de donkere maanden zingen Merah en Janna een sfeervol, hartverwarmend winterprogramma vol wonderschone tweestemmige, subtiel gitaarspel en vlammende percussiepartijen op de Ierse bodhran. Een muzikaal lichtpuntje in de duisternis. 

Inkom: 12 euro

Zondag 11 februari om 16.00 uur 'Bart Buls & Jan de Bruijn'(volzet)

Bart Buls ken je van o.a. de Laatste Show Band, blueslegende Johny Copeland, verschillende bands met Ben Crabbé, Vive La Fete, Jo Lemaire,...Hij ging op tour in Europa (tot in het Stade de France in Parijs) als begeleider van de Spaanse musicus en wereldvermaarde Carlos Nunés. Hij bleef de begeleider van Admiral Freebe, Will Tura , Bettle Serveert,...Hij specialiseert zich nu meer in solo akoestische optredens maar blijft samenwerken met Guy Swinnen, Piet Van den Heuvel, Jan Houttekiet, Roland Van Campenhout! Jan de Bruiyn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen andere verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid. Bart en Jan zal nazinderen in Herberg Koning Ezel!

Inkom: 12 euro

De 2 slagers!

Vrijdag 16 februari om 20.30 uur

Op 'De Doop Veur de leut' zal de ezel verder balken, zinvol en glimlachend zoals het hoort, maar toch soms koppig en wat gestoord. Muziek en gelach laat hij klinken en daar mogen we zeker op drinken. We leven in een wereld waar het verleden ons waarschuwt dat we ons dienen te verzetten met humor als enig wapen. Eénsgezind brengen we mensen samen om het leven (carnaval) te vieren met muziek. Lieven D'Hondt en Rudy Van den Nest verblijdt ons, Leedse minnestrelen, troubadours, dat we nog het ganse jaar over dit feestje mogen spreken.

We gaan rond met de hoed!

 

Zondag 25 februari om 16.00 uur 'The Silky Way'

Met Andere Woorden

'Met andere woorden': eigenzinnige cabaret/kleinkunst dat verwachtingen vanuit de maatschappij op tafel gooit en er samen met u gezellig tegenaan gaat schoppen. Deze artieste komt je wereldbeeld op cabareteske wijze fileren met piano, loop station en stem in eigen Nederlandstalige nummers.

Inkom: 10 euro

Vrijdag 23 februari om 20.30uur 'Ernst Low en Deborah Ostrega'

In de nacht van 7 op 8 september 2013 gingen 'Deborah Ostrega' en 'Ernst Löw' voor het eerst elkaar naar bed. De vonken spatten ervan af en bleven hangen, bouwden een mooi vuur op en zodoende werden de twee liefdes koppel. "Nee, we gaan niet zingen, niet samen op één podium, "beloofden de twee artiesten elkaar, "daar komt enkel rottigheid van..." Twee maanden later, op een drieste avond namen ze achter (voor de lol) een liedjes van Ernst op, duet vorm. Twee weken later wordt het nummer gespeeld op radio1. "Tja, en toen moesten we wel..." Van kerk tot cultureel centrum, van open haard tot festival...in het programma België-Holland brengen Deborah en Ernst, gewapend met gitaar en twee stemmen songs 'Boek der Belgische en Hollandse Kleinkunst'. Ze brengen deze songs op hun persoonlijke wijze. Met Deborah en Ernst is het altijd magisch in Herberg Koning Ezel, thuis voelen!

Inkom: 10 euro

Login Form