Zondag 4 februari om 16.00 uur 'The Lasses'(Nl)

Wintersongs

Met hun betoverende samenzang brengen 'The Lasses' de mooiste songs in de donkere winternacht. Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden vol humor en muzikaliteit gebracht. De Ierse, Schotse en Amerikaanse folk- traditie heeft duidelijk zijn stempel gezet op hun liedkeuze en op het eigen werk van 'The Lasses'. Speciaal voor de donkere maanden zingen Merah en Janna een sfeervol, hartverwarmend winterprogramma vol wonderschone tweestemmige, subtiel gitaarspel en vlammende percussiepartijen op de Ierse bodhran. Een muzikaal lichtpuntje in de duisternis. 

Inkom: 12 euro

Zondag 11 februari om 16.00 uur 'Bart Buls & Jan de Bruijn'

 

Vrijdag 16 februari om 20.00 uur 'The Silky Way'

Met Andere Woorden

'Met andere woorden': eigenzinnige cabaret/kleinkunst dat verwachtingen vanuit de maatschappij op tafel gooit en er samen met u gezellig tegenaan gaat schoppen. Deze artieste komt je wereldbeeld op cabareteske wijze fileren met piano, loop station en stem in eigen Nederlandstalige nummers.

Inkom: 10 euro

Vrijdag 23 februari om 20.30uur 'Ernst Low en Deborah Ostrega'

In de nacht van 7 op 8 september 2013 gingen 'Deborah Ostrega' en 'Ernst Löw' voor het eerst elkaar naar bed. De vonken spatten ervan af en bleven hangen, bouwden een mooi vuur op en zodoende werden de twee liefdes koppel. "Nee, we gaan niet zingen, niet samen op één podium, "beloofden de twee artiesten elkaar, "daar komt enkel rottigheid van..." Twee maanden later, op een drieste avond namen ze achter (voor de lol) een liedjes van Ernst op, duet vorm. Twee weken later wordt het nummer gespeeld op radio1. "Tja, en toen moesten we wel..." Van kerk tot cultureel centrum, van open haard tot festival...in het programma België-Holland brengen Deborah en Ernst, gewapend met gitaar en twee stemmen songs 'Boek der Belgische en Hollandse Kleinkunst'. Ze brengen deze songs op hun persoonlijke wijze. Met Deborah en Ernst is het altijd magisch in Herberg Koning Ezel, thuis voelen!

Inkom: 10 euro

Login Form