Vrijdag 3 februari om 20.00 uur 'The Silky Way'

'Met Andere woorden'

'Met andere Woorden,' komt je wereldbeeld op cabareteske wijze fileren met piano, loop station en stem. Na het proeven van cabaret bij 'Les Tigresses Rouges', kreeg Silke er niet genoeg van en omdat zingen in close harmony- groep 'Carousel Collective' en een 90's coverband 'Allez Dansez' nog, niet genoeg was, besloot ze verder op weg te gaan met dit soloproject vol cabareteske eigenzinnigheid in eigen Nederlandstalige nummers bracht 'Met Andere Woorden' taboes bespreekbaar te maken.

beperkt publiek 25 - vrije bijdrage

Zondag 5 februari om 16.00 uur 'Korum'

Korum is een trio van blues - chanson - wereldmuziek, we spelen veel eigen nummers zowel gezongen als instrumentaal en meer bekende liedjes aangepast in onze eigen stijl, ritme, melodie en ambiance!

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Vrijdag  10 februari om 20.00 uur 'Ina Rose'

 

Ina Rose is een jonge singer-songwriter afkomstig uit Dilbeek, België. Roadtrippend door de Verenigde Staten ontwikkelde ze een liefde voor de Amerikaanse countrymuziek. Vanaf dat moment inspireerden artiesten als Alison  Krausse, Dolly Parton en The Chicks haar om eigen verhalen te vertellen door middel van muziek. Deze invloeden zijn te horen in haar eerst EP 'Sound Of Love" die in november 2021 uitkwam.

Met haar aanstaande werk brengt INA ROSE een nieuwe sound, waarbij ze klanken van authentieke en moderne countrymuziek samensmelt!

inkom: 10 euro - beperkt publiek 25

Vrijdag 17 februari om 20.00 uur Nina Lynn & Jonas Koolen (Nl)

'Hummingbird' is het voortreffelijke debuut van de Nederlandse singer-songwriter NinaLyn. Doorgaans is on-Nederlands goed een term die we mijden, maar de countryfolk op het samen met Janos Koolen geproduceerde 'Hummingbird' is op alle fronten van een klasse die je zelfs in de Verenigde Staten niet al te vaak tegenkomt. Ondertussen is een tweede EP 'Kolibrie'

inkom: 10 euro - beperkt publiek 25

Zondag 19 Februari om 16.00 uur David Ronaldo & Charly Verbinnen 

 Een mix van roots, Americana tot rock, eigen songs uit hun recent verschenen album 'citizen of the world' worden naadloos afgewisseld met songs van David' s gitaar helden en favoriete singer songwriters (Neil Young, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Johnny Cash, Steve Earl, Jimi Hendrix, The Stones...) Gewapend met alleen een akoestische gitaar, gezegend met een rauwe doorleefde stem en ondersteund door een bluesy Lead gitaar brengt David Rolando een intiem concert in Herberg Koning-Ezel!

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

Vrijdag 24 februari om 20.00 uur 'Chris Moran'

Login Form