Vrijdag 4 februari om 20.00 uur

Helen Flaherty & Philip Masure

 

 

Helen Flaherty is voor de meest geen onbekende. Deze immers sympathieke en goedlachse Schotse is gekend als het vocale en stralende middelpunt van de internationaal bekend Iers/Schots band Shantalla. 

Philip Masure kennen we dan weer als gitarist bij groepen zoals Comas, Urband Trad en Laïs. Hij is een van de meest gevraagde folk-gitaristen en speelt op honderden cd's.

Helen en Philip spelen al 25 jaar samen muziek en de prachtige meerstemmige zang is als vocale poëzie. Puttend uit het hart van hun gecombineerd repertoire staan deze twee ervaren topmuzikanten garant voor een schitterend concert!

Vrije bijdrage is welkom!

 

Zondag 6 februari om 16.00 uur 'Kathleen Vandenhoudt'

 

 

Deze bluebird is bij uitstek troubadour van het hart en vleugels.

Ze bezingt met een zuivere nonchalance het leven en de liefde in al zijn rauwheid en pracht gewapend met een paar gouden stembanden,

een degelijk gitaarspel en een paar straffe songs.

Kathleen brengt troost.

Gedijen op haar zee is thuiskomen.

(vrije bijdrage welkom)

 

 

Zondag 13 februari om 11.00 uur Aperitiefconcert door 'Lakshmi'

 

 

Lakshmi is gefascineerd door de Ierse harp en Bretoense volksmuziek waar vooral de Keltische harp centraal staat, groeide een repertoire aan traditionele volksmelodie en liederen waarbij zij zichzelf begeleidt op harp waarbij zij zichzelf begeleidt.

Inkom: 10 euro (hapjes exl.)

Zondag 20 februari om 16.00 uur Vos & Wezel spelen 'Kolders' 

Vos & Wezel, een duo uit de streek van Poperinge, heeft een nieuwe programma - Kolders

'Kolders' is een hommage aan de kleinkunst: een liedjesverhaal doorspekt met parabels, mythes en anekdotes over het genre, de vele liederen die de afgelopen vijftig jaar werden gemaakt en de artiesten die daarbij een cruciale rol speelden. Neem daarnaast nog het eigen werk van Vos & Wezel, in combinatie met de vele betekenissen van het prachtige woord 'Kolder', en je krijgt een gevarieerd aanbod waar zowel lach en traan als bagage en wetenschap een prominente plek krijgen.

Vos & Wezel zijn:

Filip Haeyaert: zang, gitaar, piano

Ghislain Debyser: zang, piano, accordeon

(Vrije bijdrage is welkom!)

Zondag 27 februari om 16.00 uur

'Fetch'

Zet Pascale Michiels, Kathleen Vandenhoudt (Billy & Bloomfish) en Luc Van de Poel (The Kids) samen en je krijgt een sterke set met een streep nostalgie.

Zorgvuldig uitgekozen covers 60' 70' 80' minder bekende.

Puur, straf, stemmenwerk in een good-vibes jasje..

.Fetch  is gegarandeerd vonken....

(vrije bijdrage is welkom)

 

 

 

 

Login Form