Vrijdag 1 december om 20.00uur 'Tine Vandenbussche'

L' Amour et les roses perdues - première in het jaar '24 (Minard), try-out van deze 3de Solo voorstelling!

Liefde en ont-moetingen, het in- en uitademen van een accordeon, een stem, Franse chansons met hier en daar een Nederlandse interpretatie, de eeuwige zoektocht in de liefde,....rozen die groeien en verwelken. Dit alles in een cabaretesk jasje met de nodige humor en zelfrelativering. Tine haar stijl, ondeugend, hartverwarmend met enkel een accordeon en haar stem. Deze rasartieste beroert haar publiek van begin tot eind. Wees getuige van haar avant- premiére.

Inkom: 10 euro

Zondag 3 december om 16.00 uur 'Vos en Wezel'

Vos en Wezel waren al de gast in Herberg Koning Ezel. Vos en Wezel brengen een brok nostalgie voor wie de grote kleinkunstjaren nog kan herinneren. Een openbaring voor wie nog niet geboren zijn, zij brengen prachtige interactie met het publiek. Origineel was Vos en Wezel, Filip Haeyaert (Ygor), Ghislain Debyser  en nu vervoegt Johan Lemenu erbij.

Inkom: 12 euro

Vrijdag 8 december om 20.00 uur 'Donkeys Blues' Marc Borms en Leander Vandereecken

Leander Vandereecken 'A murder night in Folk Town'

Songwriter, zanger en gitarist van de roots band "A Murder in Mississippi". Host en bezieler van de Folk & Americana jams in Missy Sippy, Gent. Dit wordt een moordavond!

Inkom: 10 euro

Zondag 10 december om16.00 uur 'Next of Kin'

Next of Kin slaagt erin de intimiteit van een warme huiskamer op te roepen. Hun repertoire gaat van ingetogen country, geladen americana, bluesy rearjerker tot vrolijke swing. Zowel zelfgeschreven nummers als eigen interpretaties van swings van o.a. Steve Earle, Darrel Scott, Gillian Welch,...krijgen hun plaats. Laat je onderdompelen in een warme blend van stemmen en snaren, vertolkt met veel bezieling, warm en eerlijk, zonder marketfranjes, beperkt in decibels,....Kortom een pleistertje voor de ziel.

Inkom: 10 euro / beperkt publiek: 25

Zondag 17 december om 16.00 uur 'Kathleen Vandenhoudt'

Herberg Koning Ezel maken het podium vrij voor onze Bleubird 'Kathleen Vandenhoudt'. Eén keer in de zal ze samen met een 'Mystery Guest' ons komen verblijden. Wie Kathleen Vandenoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes zijn met alleen maar schoon volk op het podium. Een streling voor het oor en het hart. Wie zal Kathleen meebrengen uit haar muziek/ kersthoed.

Inkom: 10 euro

Vrijdag 22 december opening 'winterprikkeling 2023'

Songs & Stories 'Kimberly, Stan Vangheluwe en Peter Lambert'

Liedjes en verhalen verweven door meester verteller Peter Lambert, pianist Stan Vangheluwe en zangeres Kimberly.

Inkom: 12 euro

Dinsdag 26 december om 16.00 uur 'Let It Snow'

Let It Snow, laat het sneeuwen, is een lied geschreven door de Amerikaanse tekstschrijver Sammy Cahn en componist Jule Styne in juli 1945. 'Let It Snow' is het titel van het kerstprogramma met vader kerstman Rudy Van den Nest zal een kerstbrief vol zingen, Katrien De Lombaert met hare warme stem en prachtig vioolspel is effectief een ware kerstengel. Wie van de broertjes D'Hondt Rudolf, den os of kindje, Jezus en dan nog de wijsten is, laat ik in het midden. Ik hou het bij de kerstbengels Lieven en Steven D'Hondt. Het vuur blijft branden en de prikkelingen werken aanstekelijk.

Inkom: 10 euro

Login Form