Dieter en Eric van der Westen (Nl) (volzet)

De veelzijdige broers Dieter van der Westen en Eric van der Westen schreven tijdens de coronacrisis voor de eerste keer samen een album met nummers over onbevangenheid en hoop met de titel "The Sun Will Rise Again". Het album dat ze presenteerden vanuit de grote zaal van Parasido in Amsterdam werd veel lof ontvangen in de Nederlandse en Vlaamse pers. Op "The Sun Will Rise Again" zingt Dieter en speelt hij akoestisch gitaar, dobro en mondharmonica. Eric speelt contrabas en verzorgt de backing vocals. 

Inkom: 10 euro

Vrijdag 12 april om 20.00 uur Donky Blues 'Marc Borms en Eddy Peremans

Mark Borms en Eddy Peremans geven ze samen een strings-only concert in Herberg Koning-Ezel!

Inkom: 10 euro

Ray Luyck, Martine Goossens en Jan Carels vormen sinds eind 2017 samen het elektrisch/akoestisch trio SoulMates. Hun grote passie voor muziek komt tot uiting in originele bewerkingen van uiteenlopende Engels- en Franstalige nummers. Emotie en vrij vertolking staan centraal in hun muziek. Ray's muzikale roots liggen in de Angelsaksische en Amerikaanse folk. Met zijn fingerpicking techniek op zijn akoestische gitaar geeft hij een extra dimensie aan hun muziek. Jan vindt bij SoulMates de mogelijkheid om ook intiemere nummers live te brengen op elektrische gitaar, akoestische basgitaar en cajon. Daarnaast speelt hij als gitarist ook blues en jazz. Martine bouwde haar ervaring als allround zangeres en singer-songwriter op bij cover-, rockgroepen, bigbands.In de Voice Senior 2018 maakte zij indruk met haar bezielde vertolking van het Franse chanson. Wat zij vooral terugvindt bij SoulMates is authenticiteit, speelsheid, openheid.

Inkom: 12 euro

Vrijdag 19 april om 20.00 uur The Rusty Zippers

'Blues Man 'Ed De Smul' - die u ongetwijfeld kent van de bluesband 'Ed & the Gators' - graaft met zijn nieuw duo project diep in zijn verleden, naar het punt waar het voor hem begon. Met 'The Rusty Zippers' liet hij zijn inspiratie grasduinen in de Folk, Americana en Country uit lang vervlogen tijden en schreef hij een hoop melancholische en ontroerende songs bijeen. Samen met het melodierijke klankenpalet van Tom De Poortere op mandoline, banjo en gitaren... brengen ze intimistische songs van de bovenste plank die u niet onberoerd zullen laten. Een aanrader!

Inkom: 10 euro

Zondag 21 april om 16.00 uur 'Nuna'

Nuna, een jonge artieste, is klaar om het podium te betreden en het publiek te betoveren met haar soulvolle en R&B- geïnspireerde muziek. Samen met haar gitarist en oude klasgenoot is aan Kask & Concervatorium van Gent. Als liefhebber van neo- soul en R&B heeft Nuna haar eigen stijl ontwikkeld die voor onvergetelijke luisterervaring zal zorgen. Dus als je op zoek bent naar een avond vol soulvolle en R&B- geïnspireerde muziek, mis dan niet het optreden met haar stem en passie voor muziek. Mis het niet!

Inkom: 10 euro

Woensdag 24 april om 20.00 uur 'Little Kim trio' (op uitnodiging)

Vrijdag 26 april om 20.00 uur 'Mario, morgen gadegij naar de dokter" (try-out) (volzet)

Humoristische monoloog "Mario, morgen gadegij naar de dokter" (over mijn autisme) Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh, heeft autisme. Maar dat weet hij niet; Niemand weet dat. Tot zijn 31 ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor. Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80 ste? Waarom staat hij bloemen kapot? "Mario, morgen gadegij naar de dokter" is een humoristische monoloog van den door AAaRGh... over een cartoonist met autisme. Of is het een autist met cartoonisme?

Inkom: 12 euro

Zondag 28 april om 16.00 uur Kathleen Vandenhoudt

Herberg Koning Ezel maken het podium vrij voor onze Bluebird 'Kathleen Vandenhoudt'. Eén keer in de maand zal ze samen met een 'Mystery Guest' ons komen verblijden. Wie Kathleen Vandenhoudt kent weet dat deze zondagen stuk voor stuk pareltjes zijn met alleen maar schoon volk op het podium. Een streling voor het oor en het hart.

Inkom: 10 euro

Login Form