Vrijdag 1 april om 20.00 uur 'Derek' (solo)

Derek is een singer-songwriter die vroeger in de rockband Derek & the Dirt zat en die samen met Yves Meersschaert het duo Derek & Vis had. Vanaf 2002 werkt hij onder de naam Derek zowel solo als met verschillende groepsbezettingen aan nieuwe cd's en treedt daarbij ook op in vele verschillende formules.

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 25

 

Zaterdag 2 april 2022 om 20.00 uur 'The Lasses'

 

The Lasses is een Nederlands duo uit Amsterdam bestaande uit Sophie Janna en Margot Merah. Hun muziek wordt meestal omschreven als folk of roots, met een duidelijke link naar de Ierse, Amerikaanse en Schotse tradities. Hemels folk-duo! Sterke harmonieën, loepzuivere zang en ongedwongen stemgeluid maken The Lasses een veelgevraagd duo in de internationale folkscene.

Inkom: 10 euro   Beperkt publiek: 30

Zondag 17 april om 11.00 uur 

Zondag 3 april  'De Ronde Van Vlaanderen' vanaf 9.00 uur en optreden 'Lessi Smore'  om 16.00 uur (try-out)

 

Op zondag 3 april is 'De Ronde Van Vlaanderen' , een koers die wij koesteren, sedert 1913 werd de koers georganiseerd, in Herberg Koning-Ezel kan je de koers volgen op een groot scherm en zeker  met een kwaremont, met liefde gebrouwen voor elke fietser. Kwaremont is het bier van kopmannen en kopvrouwen. Een hongertje in de koers, broodje braadworst te koop!

reserveer op tijd - beperkt publiek 25

Voor niet koersliefhebbers is een concert voorzien om 16.00 uur door 'Lessi Smore', de vijfkoppige band brengt stomende folkrock en vurige ballads. Bluegrass en americana wisselen we vlotjes af met Ierse folk en alles wat ertussen ligt. Als we het maar kunnen tokkelen op gitaar, bas, banjo, mandoline, ukelele...en alles wat ertussen ligt. Vaak gezongen in Engels, maar ook in een Nederlandstalige bewerking, waarbij we ook ons Wase dialect (het onvolprezen rauwe Sinnekloases) niet schuwen. Ook Vlaamse rockklassieker van bv. Kris De Bruyne of Raymond komen aan bod. Meezingen (na de koers ook) meezingen (gaan rond met de hoed)

 

Zondag 17 april om 11.00 uur paas- aperitief -concert!

Jan Huib Nas is trots nog eens het podium van Herberg Koning-Ezel te betreden met zijn dochters . With a little help form his friends, die over het algemeen Filip of Philip heten. Het repertoire wordt samengesteld na keiharde generatieconflicten in de repetitiestudio.

vrije bijdrage welkom    beperkt publiek 30

Zondag 17 april om 16.00 uur 'De Gevleugelden'

De Gevleugelden is een band rond singer-songwriter Jonas Cole, gitarist-zanger Jeroen Knapen en zangeres Kalinka Verschraegen. In hun melodieuze Nederlandstalige liedjes gaan zij op zoek naar de mogelijkheden van meerstemmige zang om hun nostalgische verhalen te vertellen. In maart 2021 brachten ze hun debuutalbum 'Het was een eer' uit.

vrije bijdrage welkom - beperkt publiek 35

Vrijdag 22 april om 20.00 uur 'Hop Simonne'

Hop Simonne, een band die mensen in beweging brengt, zowel fysiek als emotioneel. Naast een dansbaar repertoire, brengt de band ook een luisterprogramma. De nummers kunnen variëren van standards over popsongs tot muziek van de laatste jaren, dit alles verkapt in een jazz-jasje. Met Quinten De Vlaemick, Jan van Steenbrugge , Stan Van Gheluwe en Hanneke Oosterlijnck.

Inkom: 10 euro   Beperkt publiek 30

Zondag 24 april om 16.00 uur 

eClectic Ox is een groep dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor bango en bas als belangrijke instrumenten. 

vrije bijdrage is welkom - beperkt publiek 30

Vrijdag 29 april om 20.00 uur LenA (singer-songwriter)

Momenteel barst het in België van het (piep)jonge muziek talent. Sommige anderen nemen langer tijd om in de openbaarheid te treden, zoals de achtenvijfjarige folkzangeres Lena Wauters uit Opwijk. De zomer 2021 had ze de kans op een cd op te nemen samen met topmuzikanten zoals H.T. Roberts en Bruno Deneckere die ook gekend zijn van "Stash". H.T. Roberts speelde bas en nog enkele andere muzikanten en Bruno zowel akoestische als electrische gitaar. Ook haar zoon, Dennis Koonstra , gitarist  bij 'colorblind' speelde mee op electrische gitaar. Verder speelde ook Pascale Michiels, zij maakt deel uit van 'Billy and Bloomfisch' en verzorgde de percussie. Dirk Fryns heeft na de opnamen in de studio nog electrische piano toegevoegd. Mede door haar input zijn de liederen goed tot hun recht gekomen en is de cd "Here and Beyond" heel sfeervol geworden. Met deze is een absolute aanrader, LenA speelt met H.T.Roberts en Dennis Koornstra in Herberg Koning-Ezel.

Inkom: 10 euro - beperkt publiek 25 

 

Login Form