Vrijdag 9 oktober  2020
H.T. Roberts en Pascale Michiels

Sunburst & Slik is de titel van een plaat en een programma. Het resultaat van de samenvloeiing van een reeks nieuwe songs van singer-songwriter H.T. Roberts met de gloedvolle stem en rijk gestoffeerde kleurendoos van Pascale 'Bloomfish Michiels.

Kunstmarkt 2020

Dat vzw Meaningfool een ziel geeft voor artiesten en kunstenaars op de juiste plaats konden mensen genieten van de concerten en creaties van de kunstenaars!

Merci de vrijwilligers die een dikke pluim verdienen, bedankt voor de buren die hun parking openstellen voor de kunstenaars!

Zinvolle groet,
Philip Saelens

Zomercartoonwandeling 2020

Een majestieus concept....

Op de kunstmarkt van 27 september worden de laureaten bekend gemaakt van de zomercartoonwandeling 2020.

Vrijdag 11 september 2020
De Nonsens Alliantie

Na 6 maanden nog eens kunnen optreden, en dat in de gezellige coronavrije setting van Herberg Koning Ezel in Lede, het deed deugd! Niet alleen voor ons, maar ook voor het publiek. Het was een prachtige avond, er werd veel gelachen en we keren volgend jaar met plezier terug!
Bedankt ook
Philip Saelens
voor de hartelijke ontvangst en de bloemen!

Bekijk hun website

Zaterdag 5 september 2020
Dartiesten' met Pedro Drieghe en Chris Neetens 

'Pedro en Chris, 2 gitaren, 2 stemmen... ze spelen al vele jaren samen en brengen akoestische covers van nummers die ze zelf graag horen Neil Young, Stealers Wheel, John Prine, Raymond v/h Groenewoud, The Beatles, Simon & Garfunkel, Franse chansons...Kom en geniet van rustige gitaarmuziek!

Vrijdag 4 september 2020
Philip Masure en Isaac Muller (folk)

Isaac en Philip leerden elkaar kennen via de Ierse muziek waarin ze beiden zeer actief zijn, en stonden samen op heel wat internationale podia met groepen waaronder Hot Spoons, Urban Trad, David Munnelly,
Naast Ierse en Bretonse muziek is de invloed van veel verschillende stijlen te vinden, waardoor hun optredens steeds verrassend en gevarieerd.

Isaac Muller: houten dwarsfluiten, whistles,...
Philip Masure: gitaar, cittern, zang, ...

Zondag 31 augustus 2020
Meermens

Meermens, het muzikale alter ego van Bram Verstappen, maakt muziek over de dingen des levens, op zoek naar de universele gevoelens der mensheid.

Facebook pagina